9 Februari 2024
Greek Tourism & Gastronomy Workshop II
Andra årets Greek Tourism & Gastronomy Workshop. En hyllning till Greklands kulturella och kulinasiska rikedomar.
Under två dagar samlades branschledare och entusiaster till andra årets Greek Tourism and Gastronomy Workshop. Med fokus på att lyfta fram Greklands rika kulturarv och mångfaldiga matkultur erbjöd evenemanget presentationer, provningar och B2B-Workshops. Genom att främja hållbar turism och gastronomi, strävar Grekland efter att marknadsföra sig som en ledande destination för kulturella och kulinariska upplevelser. Arrangör var Tourism Media & Events Greece, i samverkan med det Grekiska Ministriet för turism och det Grekiska Ministriet för jordbruk och livsmedel.
Foto: Panipirotiska Sällskapet Stockholm
Evenemanget invigdes av Susanne Nordling, ordförande för Solnas Internationella Kommité. Greklands Ambassads Handelsatttaché Pavlos Olziersky höll ett välkomsttal och hälsade alla välkomna.
Det medverkade olika representanter från resebyråer, organisationer och regioner i Grekland, men även ett flertalet journalister ifrån magasiner såsom Allt om Resor - Expressen, Mitt Grekland, Joy Voi, Öberg Media, La Prensa, Nea2Day.com samt Premium Magazine.
Bland de närvarande var Divani Collection Hotels, Knossos Beach - Bungalows Suitses Resort & Spa Crete, Anemos - Luxury Grand Resort, Mythos Palace, Eliros Mare, Pepper Sea Club Hotel och företrädare från regioner i Grekland såsom Centralmakedonien, Östra Makedonien och Thrace samt Kreta.
Foto: Panipirotiska Sällskapet Stockholm
Ifrån Panipirotiska Sällskapet så närvarade Ordförande Fotis Tsialios samt Sekreterare/Marknad- och Kommunikationsansvarig Alexandra Zioga.
Kvällen präglades av framgångsrika och konstruktiva möten mellan de olika representanterna och nya broar byggdes för samarbeten mellan Sverige och Grekland.
Vi vill tacka arrangörerna Efi Manta från Tourism Media & Events Greece för inbjudan, samt för ett lyckat evenemang.
Med vänlig hälsning,
Fotis Tsialios
Ordförande